Sa asud siin: Avaleht Retseptid

MARIANNE LEIB

  • 1 l vett
  • 50 g pärmi
  • 7...8 spl fruktoosi
  • 2 muna
  • 400 g gluteenivaba jahu
  • 400 g hirsijahu*
  • 350 g erinevate jahude segu (neid võib muuta)
  • 100 g tatrajahu
  • 50 g jaanikaunapulbrit
  • 200 g linaseemneid
  • 20 g soola (jahu sisse segatult)
  • 70 g kookosrasva
  • 100 g muid seemneid

Panna vesi, pärm, suhkur ja munad kaussi (mikserisse). Lisada segades jahu ja seemned, viimasena rasv. Segada ühtlaseks puderjaks massiks ja tõsta lusikaga vormi. Lasta tõusta ühe kolmandiku võrra (umbes 1 tund) ja panna ahju 200 °C juurde. Küpsetada umbes tund kuni tund ja veerand.

* Hirsijahu sobib vaid nisuallergia korral, gluteenitalumatuse puhul asendada see riisi- või muu gluteenivaba jahuga.

Raamat

Google Analytics Alternative