Sa asud siin: Avaleht Retseptid

SUVIKÕRVITSA-ŠOKOLAADIKEEKS

Kohandatud Angelika Kangi ja Lia Virkuse retseptikogust “Kelmikad keeksid”

  • 2 muna
  • 1,5...2 dl suhkrut
  • 2 dl päevalille- või rapsiõli
  • 5 dl riivitud suvikõrvitsat
  • 3 dl jahu (Kai uni-mix)
  • 0,5 tl soodat
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 4 spl kakaod
  • 2 dl jämedalt hakitud pistaatsiapähkleid

Vispelda munad koos suhkru ja õliga vahule, sega juurde riivitud suvikõrvits. Ühenda omavahel jahu, sooda, küpsetuspulber, vanillisuhkur ja kakao ning sega taina hulka. Lisa ka hakitud pähklid. Vala tainas keeksivormi. Küpseta 175˚ C juures ahjus 45 minutit.
Lase keeksil vormis veidi jahtuda.

 

Raamat

Google Analytics Alternative